Broderi

Broderi på tøj hos 30'EREN
Hos 30'EREN udføres broderi i meget høj kvalitet. Et broderi er meget slidstærkt og ser eksklusivt ud. Broderi er muligt på det meste arbejdstøj, reklametøj, fritidstøj, tasker, rygsække, håndklæder og lignende. Dog kan det være svært at brodere på meget tynde ting i bomuld – broderitrådene vil typisk trække stoffet sammen og det ser ikke godt ud, så her er det bedre at sætte tryk på. Vore to store Barudan broderimaskiner kan brodere meget præcist og flot, så der fremstår et præsentabelt resultat. Små detaljer i et logo kan dog godt være en udfordring, men der bliver altid fremstillet et prøvebroderi til kunden, så der er mulighed for at se det færdige resultat, inden produktionen påbegyndes. Alle broderiprogrammer fremstilles her i huset. Det er nemlig meget vigtigt at broderiet har den rigtige tæthed af sting og at stingene ikke bliver for lange. Så et broderiprogram er al’så ikke noget der bare lige bliver smækket sammen – det tager tid at fremstille et i topkvalitet.

Broderi efter dine ønsker
Det vigtigste for os er at fremstille et broderi som du bliver glad for, og som lever op til forventningerne. Derfor klares de fleste former for broderingsopgaver - dog ikke enkeltstyk. Vi hjælper gerne, hvis der er tvivl om udseendet på broderingen. Med mere end 40 års erfaring inden for branchen har vi altid et par tips at hive op af baglommen.

Kontakt os gerne…
…hvis du mangler inspiration eller ønsker vores forslag til, hvordan vi bedst muligt løfter broderingsopgaven. Ring os op på tlf. 86 32 47 74 eller send en mail til 30eren@30eren.dk.