Erhverv og private

Hos 30’EREN tilbydes tryk til brug på mange forskellige materialer. Tryk udføres på næsten alle former for tekstiler og lignende. I vores butik er der et stort sortiment af beklædning, hvor det er muligt at prøve de forskellige modeller og fabrikater inden det bliver dekoreret. Et stort sortiment med økologiske tøj er også på lager. Til det økologiske tøj er det også muligt at få økologisk vandfarve tryk på.

Med mere end 40 års erfaring har vi selvfølgelig trykt på massevis af tekstiler og andre varer gennem tiderne. For os er kvalitet absolut højeste prioritet. Derfor trykkes udelukkende på gode materialer, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med det endelige resultat. Så leder du efter det absolut billigste – så kan vi desværre ikke hjælpe. Men kvalitet behøver jo altså heller ikke koste spidsen af en F35. At købe for billigt kan ofte ende med at blive meget dyrt!

Folieudskæringer
Vi udfører også udskæring af logoer i folie, trykker streamere, klistermærker og lignende til biler, campingvogne, trailere og meget, meget mere. Faktisk kan vi lave udskæringer eller streamere til næsten enhver overflade. Skilte er også noget vi fremstiller, med farvebilleder, tekster eller hvad der nu ønskes - både på plast og aluminiumsplader. Skal skiltene være ovale, trekantede eller stjerneformede – jamen det er slet intet problem.  Gennemgående for alt hvad vi fremstiller er, at kvalitet, tilfredshed og en ordentlig service er i centrum. For os betyder det alt, at kunden får det helt rigtige resultat. Med andre ord springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest. Der bliver brugt den nødvendige tid til alle de ting vi konstruerer. Opgaverne bliver skræddersyet efter alles ønsker.

Nogle af vore kunder har handlet her gennem mere end 30 år – det siger vist alt om kvalitet og service.

Vil du vide eller se mere?
Alle er velkomne til at besøge os. Der er altid en kold Cola i køleren og varm kaffe på kanden. Bare lige giv et ring i forvejen. Det er også muligt at kontakte os på tlf. 86 32 47 74 eller ved at sende en mail til 30eren@30eren.dk. 30’eren er beliggende i Grenaa, men vi dækker hele Danmark inklusive Grønland, Færøerne samt Island.