Erhvervs- og arbejdstøj

Salg af erhvervs- og arbejdstøj hos 30’EREN
Hos 30’EREN forhandler vi erhvervs- og arbejdstøj til virksomheder og private. Udvalget består af de bedste fabrikanter, der leverer tøj, som er kvalitetsmæssigt i orden og slidstærkt.

 ID, Mascot, Kentaur, Kansas og en håndfuld andre, er de firmaer der kan anbefales. Så der er rigtig mange muligheder at vælge imellem. Det er vigtigt, at vores kunder får arbejdstøj, der kan holde til de daglige belastninger og udfordringer. Det skal også være komfortabelt at have på og i det rigtige design.

Skal der bruges store mængder af tøj, så er det også en smal sag at fremstille det. Vi har mange samarbejdspartnere i udlandet at trække på. Hvis tøjet skal trykkes/broderes og deles op i mindre partier og sendes til kunder – så er det også noget vi let kan klare.

Prøv tøjet, inden du bestemmer dig
På vores adresse i Grenaa har vi en stor butik, hvor I kan finde netop det erhvervstøj, der passer til jeres branche. I butikken vil du møde vores medarbejdere, som er udadvendte og står klar til at hjælpe. Vi kan godt lide at give vores kunder et lille smil eller grin med på vejen, så de får en god oplevelse i butikken. Det er vores helt store fordel, at vi altid kan give en personlig betjening, hvor der er god tid til kunden. Er det ikke muligt for din virksomhed at komme på besøg her, kan vi sagtens kikke ind hos jer.

Kontakt os gerne
Vil du opleve vores sortiment, er du naturligvis velkommen på Rugvænget 7D Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail. Ring på tlf. 86 32 47 74 eller send en mail til 30eren@30eren.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.