Merchandise trykkeri og reklameartikler

MASSER AF REKLAMEARTIKLER FRA 30’EREN

For at opnå en effektiv markedsføring vælger mange i dag at få produceret reklameartikler. Dem fremstiller vi masser af i 30’eren. Disse er relevante for alle virksomheder samt foreninger og organisationer, der ønsker at gøre et indtryk hos forbrugeren. I den forbindelse kan vi tilbyde rigtig mange forskellige artikler med jeres logo på. Kuglepenne, drikkedunke, keystraps, tommestokke, krus, lommelygter, flag, bannere og skilte i Grenaa nær Randers. Vi leverer i hele Danmark. Når man placerer sit varemærke på en artikel, vil forbrugeren i højere grad kunne genkende og huske virksomheden – og derfor er reklameartikler altid en god ting at forære væk.

Ølbrikker er også noget, vi producerer i alle former og farver, men kun i større antal per ordre.

 

EN USÆDVANLIG SERVICE MED FOKUS PÅ KVALITET OG TILFREDSHED

Hos 30’eren er du altid garanteret et kvalitetsmæssigt flot og solidt resultat. Vi værner godt om vores kunder, og det afspejler sig i kvaliteten af vores arbejde. Der bruges den nødvendige tid til enhver kunde, så der opnås et tilfredsstillende resultatet. Vi hjælper dig gerne til positiv genkendelse hos forbrugeren ved hjælp af reklameartikler. Med mere end 40 års erfaring i rygsækken finder vi frem til den rigtige løsning for dig og din virksomhed.

 

PROFESSIONELT TRYKKERI TIL ERHVERV SKABER PROFESSIONELLE RESULTATER

Hvis du har brug for en pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til tryk af reklameartikler, så kontakt os gerne. 30’eren holder til i Grenaa nær Randers, hvor vi har en stor butik med et bredt sortiment. Vi leverer til hele Danmark.

Kik ind – du er altid velkommen. Slå lige på tråden først – nogle gange kan det godt være lidt hektisk, når der er rigtig travlt. Tlf. 86 32 47 74, 86 32 47 95 & 20 33 10 60.