Tøjtrykkeri

Specialist i studie-, årgangs- og efterskoletrøjer
30’eren trykker studietrøjer for masser af gymnasier, handelsskoler, efterskoler, folkeskoler, privatskoler, skoler, spejdergrupper, foreninger m.m. Vi leverer tryk af meget høj kvalitet som er slidstærkt og fremstår flot og tydeligt. Vi går højt op i, at vores kunder får et resultat, som er personligt, og lever op til forventningerne. Derfor vejleder og rådgiver vi selvfølgelig gennem hele forløbet, så resultatet bliver tilfredsstillende. Har I lyst til, at vi skaber et design for jer, så kontakt os gerne.

På vor hjemmeside kan der downloades en bestillingsseddel, den udfyldes med alle relevante oplysninger og mailes til os, sammen med eventuelle tegninger. Det hele bliver lavet klart med rentegninger af logos, opsætning af navne og de andre detaljer der hører til, og herefter mailet til kunden – så alt bliver godkendt inden vi starter med at fremstille tøjet. På den her måde undgås alle de fejl der let kan forekomme ved hurtige bestillinger over telefonen. Alt den beklædning vi sender til kunderne bliver leveret påsat label i nakken med personnavn, model at tøj, størrelse, farve med mere. Så alle personer får lige det de har bestilt – og helt uden fejl!

Til bil/motorcykel/sport/sejl – eller andre former for klubber/foreninger eller lignende – så tilbyder vi noget helt specielt. Vores lager af beklædning er ret stort. Det vil sige – indgår I en aftale med os – så kan vi trykke/brodere jeres tøj og sende det i løbet af få dage. Sammen kan vi lave et katalog med lige de varer i har brug for. Jeres kunder/medlemmer kan så bestille varerne direkte her, hvor de bliver færdiggjort og sendt. Dette gælder dog kun på forhånd valgte designs.

Vi kan også stå for det økonomiske, modtage betalinger, udskrive og maile fakturaer og så kan jeres

Klub/forening modtager en aftalt bonus/rabat. Fordelen ved dette er – at der kun skal investeres meget lidt for at komme i gang med et projekt.

Er du designer, YouTuber eller lignende og brænder for at lave din egen kollektion af tøj – så kan vi også hjælpe med det. I sådan en sag er der mange elementer der skal passe sammen – men giv os et kald – skriv en eller mail – så kikker vi på opgaven med stor ildhu.

Er der spørgsmål eller andet, er I altid velkomne til at kontakte os. Ring på tlf. 86 32 47 74 eller send en mail til 30eren@30eren.dk. Vi glæder os til at høre fra jer.